Image default
Groningen

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Groningen

Groningen –  Maandagmiddag rond vijf uur vanmiddag er een mishandeling plaatsgevonden bij het skatepark aan de Garsthuizermaar in de wijk Kardinge in Groningen.


Een oplettende getuige heeft de mishandeling zien gebeuren en dit gemeld bij twee handhavers van de gemeente Groningen. Deze melding werd gedaan op de grote parkeerplaats voor het Sportcentrum. Omdat deze man getuige is geweest van de mishandeling, komt de politie graag met hem in gesprek.

De getuige was een man van tussen de 40 en 50 jaar oud, had een blanke huidskleur en een normaal postuur. De man was in bezit van een sportieve fiets. Kort daarvoor heeft deze man gewandeld met een vouw in het wandelgebied ‘De Kardingerbult’. Deze vrouw was naar schatting ook tussen de 40 en 50 jaar oud, had een blanke huidskleur, droeg blond haar in een staart en was brildragend.

Bent u of kent u deze getuige(n)? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Uiteraard komt de politie ook graag in gesprek met andere getuigen die deze mishandeling hebben zien gebeuren of meer informatie hebben. Bel ook dan met 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2020240674.

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Trekker belandt op de kop in sloot bij Sellingen; bestuurder bekneld (video)

Man raakt met scootmobiel te water in Alteveer

87-jarige Fietser overleden na aanrijding met busje in Sebaldeburen (video)

error: Deze content is beveiligd!