Image default
Groningen

Politie zoekt getuigen van bioscoopmoorden Groningen

Groningen – Zaterdagmorgen zijn twee dode mensen gevonden in de Pathé Bioscoop aan de Gedempte Zuiderdiep in Groningen. De politie gaat uit van een misdrijf.


Het is nog onbekend wie de overledenen zijn en wat zich heeft afgespeeld in de bioscoop. De omgeving is afgezet voor onderzoek. Ook het verkeer kan niet meer over het Gedempte Zuiderdiep rijden. De weg is afgesloten vanaf de Folkingestraat tot de Ruiterstraat.

Forensische Opsporing van de politie zijn de gehele dag in het pand aanwezig om onderzoek te verrichten naar het misdrijf. De filmvoorstellingen in de bioscoop die voor zaterdag en zondag in de agenda stonden, zijn afgelast. Bezoekers die al een kaartje gekocht hebben, krijgen volgens Pathé hun geld terug.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Bel 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Persoon te water in haven Lauwersoog, slachtoffer met spoed naar ziekenhuis

Onbekende stof aangetroffen bij aanmeldcentrum Ter Apel

Terugvoerleiding diesel schiet los en veroorzaakt brand; toevallig passerende ambulance voorkomt erger met een poederblusser in Winschoten

error: Deze content is beveiligd!