Noordernieuws
Image default
Groningen

Politie zoekt bij Jaagpad Groningen naar wapen in het water

Groningen – De politie zal vandaag gaan zoeken bij het Jaagpad in Groningen naar een wapen in het water. Met behulp van een boot en een magneet wordt in het water gezocht. 


Het rechercheteam van de Politie is ook nog op zoek naar specifieke getuigen. Onder meer wil de politie in contact komen met een gezin (2 mannen en 2 vrouwen met hoofddoek), mogelijk van Marokkaanse/Turkse (Arabische) afkomst.

Dit gezin bevond zich ten tijde van het steekincident op het sportparkje (buiten) aan het Jaagpad/Reitdiep bij het viaduct Plataanlaan (ringweg). Ook wil de politie graag spreken met 3 mannen, die zich omstreeks 19.10 uur op het Jaagpad (wandelpad) bij het scoutinggebouw bevonden.

Ten slotte wil de politie graag spreken met een jongen, die omstreeks 19.16 uur op het wandelgedeelte van het Jaagpad op een omafiets reed. De jongen kwam uit de richting van de Professor Uilkensweg en reed in de richting van de Plataanlaan.

Als mensen zichzelf herkennen in de omschrijving van de getuigen, dan is het verzoek dat zij contact opnemen met de politie via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren:

Waar is Anne-Marie Luining uit Hoogezand?

Dennis Oevering

Boxer ambulance rijdt greppel in tijdens oefening in Groningen

©Noordernieuws

Brandweer bevrijdt kat onder motorkap

Jelke Jongsma
error: Deze content is beveiligd!