Image default
Groningen

Politie schiet verdachte in voet bij aanhouding in Ter Apel

Ter Apel – Bij het AZC aan de Ter Apelervenen heeft in de nacht van woensdag op donderdag een incident plaatsgevonden waarbij een agent genoodzaakt was om een verdachte in zijn voet te schieten. Vier anderen werden aangehouden.


De politie kreeg een melding van een persoon die anderen zou hebben bedreigd met een mes. Agenten waren snel ter plaatse en troffen daar een bewapende man aan die zich bedreigend opstelde.

Politiemensen werden bekogeld met allerlei voorwerpen, waaronder grote glasscherven, en bedreigd. Een van de agenten heeft een van de verdachten in zijn voet geschoten. Een andere verdachte is aangehouden met behulp van een politiehond, en er is pepperspray gebruikt. De vier verdachten die zijn aangehouden, zijn 20, 21, 25 en 27 jaar oud. Ze worden verdacht van bedreiging, poging tot doodslag en vernieling.

De politie wist uiteindelijk de vier personen aan te houden. Voor de verdachte die in zijn voet werd geschoten kwam een ambulance ter plaatse. De politie stelt een onderzoek in naar het voorval.

Dit kan u ook interesseren:

Woningen ontruimd na gaslucht in Delfzijl

Gaslucht in woning in Finsterwolde; woning ontruimd

Bestelbus belandt in sloot bij Leek

error: Deze content is beveiligd!