Image default
Groningen

Politie neemt rijbewijzen in bij controle in Muntendam en Zuidbroek

Muntendam – De politie hield donderdag een verkeerscontrole in Muntendam en Zuidbroek, hierbij zijn meerdere rijbewijzen ingenomen.


Bij een controle aan de Tussenklappen Oostzijde werd een verkeerscontrole gehouden, hier geldt een maximale snelheid van 60 kilometer per uur. 3 inwoners uit gemeente Midden-Groningen mochten hun rijbewijs inleveren, zij werden gemeten met snelheden van 116 km/u, 135 km/u en 146 km/u.

Ook heeft een bromfiets een WOK (Wachten Op Keuren) gekregen. De bestuurder werd gemeten met een snelheid van 66 kilometer per uur, de constructie snelheid van een bromfiets is maximaal 45 km/u. Ook was de bromfiets niet voorzien van een snelheidsmeter. De bestuurder mocht niet verder rijden. De bromfiets zal opnieuw gekeurd moeten worden bij het RDW.

Ook werd er een bekeuring uitgeschreven voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Er werd ook nog een bekeuring uitgeschreven voor het rijden met een defect achterlicht in donkere omstandigheden, deze bestuurder had ook een barst van een meter lang in zijn voorruit.

Dit kan u ook interesseren:

Brandweerwagen rijdt zich vast bij melding stormschade Wedde (Video)

Bewoonster raakt gewond na ongeval met kachel in Hoogezand

Wateroverlast in Groningen en Friesland (video)

error: Deze content is beveiligd!