Image default
Groningen

Politie Groningen deelt video van verdachte mishandeling na verkeersruzie

Groningen – Na een verkeersincident tussen twee auto’s ontstond er dinsdagochtend 14 december 2021 een verkeersruzie op de Korreweg in Groningen. Hierbij raakte een 35-jarige man uit Midden-Groningen gewond. Hij werd geschopt en geslagen. De politie deelt beelden van de verdachte en hoopt dat mensen hem herkennen.


Op dinsdagochtend 14 december 2021 rond 11:45 uur ontstond er op de Oosterhamrikkade een verkeersruzie waarbij twee voertuigen betrokken waren.

De auto’s reden na deze ruzie achter elkaar aan. Nabij de Korreweg zette de bestuurder de auto naast die van het 35-jarige slachtoffer.
De verdachte (hij was passagier) opende het portierraam en begon het slachtoffer uit te schelden. Ook spuwde hij naar hem. De verdachte stapte vervolgens uit de auto en er ontstond een vechtpartij.

Het slachtoffer werd hierbij geslagen en er werd meerdere keren tegen zijn hoofd geschopt, terwijl hij al op de grond lag. De politie wil graag weten wie de verdachte is en deelt daarom nu videobeelden, nadat er eerder al alleen foto’s van de man werden vrijgegeven.

Het signalement van de verdachte luidt als volgt, een man tussen de 20 en 25 jaar. Heeft een normaal postuur, zwart kort kroeshaar, droeg op het moment van het delict donkere kleding. Had lichte/witte sportschoenen aan en had een schoudertasje bij zich.

Herkent u de persoon? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn via 0800 – 6070. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Handrem vergeten; auto rolt sloot in

Mestbult in brand in Sappemeer

Kinderdagverblijf en omgeving ontruimd wegens ontploffingsgevaar door gaslek

error: Deze content is beveiligd!