Image default
Groningen

Update: N7 bij Groningen weer open na ernstig ongeval

Groningen – Bij een zwaar ongeluk op de zuidelijke ringweg (N7) ter hoogte van Martiniplaza in Stad zijn twee gewonden gevallen. Volgens de politie zijn er verschillende voertuigen bij het ongeluk betrokken, waaronder twee vrachtwagens.


De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht met nog onbekend letsel. Een Duitse vrachtwagenchauffeur wordt op het politiebureau verhoord over het veroorzaken van het ongeval, laat de politie weten. De man wordt verhoord voor het mogelijk veroorzaken van een ongeval met letsel. Hij legde zelf een verklaring af en dat in combinatie met het beeld van het ongeluk was voor de politie reden om hem mee te nemen naar het politiebureau. Hij zit momenteel nog vast.

Door de brandweer werd er opgeschaald naar het sein middel hulpverlening. De Groninger brandweerlieden kwamen met meerdere eenheden en voertuigen, waaronder een specialistisch hulpverleningsvoertuig, ter plaatse. Naast enkele ambulances, werd ook de traumahelikopter opgeroepen voor het ongeval. De N7 wordt door de politie afgesloten. Het gaat om de rijbaan richting de stad vanuit Hoogkerk. De weg werd omstreeks 17.30 uur weer vrijgegeven.

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Ongeval op N367 bij Blijham

Twee aanhoudingen en gewonde bij steekpartij in Groningen

error: Deze content is beveiligd!