Image default
Groningen

Man van fiets getrapt en raakt zwaargewond in Groningen

Groningen – Afgelopen zondag tussen 16:30 uur en 18:00 uur is een man op de Lijzijde/Wimpel in Groningen zwaar mishandeld.


Hij fietste ter hoogte van de bushalte op de Lijzijde toen een groep van ongeveer negen personen hem tegemoet reed op fietsen en scooters waardoor hij moest uitwijken. Nadat hij hierover een opmerking had gemaakt kwam één van de scooterrijders terug rijden en schopte de man van zijn fiets. Hierdoor heeft het slachtoffer ernstig letsel opgelopen en zal geopereerd moet worden en langere tijd nodig hebben om te revalideren.

Het signalement van de verdachte: jongeman, blanke huidskleur, leeftijd tussen 15 en 20 jaar, gekleed in een grijze hoodie en reed op een zwarte scooter.

De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of gehoord, bel de politie dan op 0900-8844 of via meld misdaad anoniem: 0800-7000. Ook als je camera’s hebt hangen, hoort de politie dit graag.

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Terugvoerleiding diesel schiet los en veroorzaakt brand; toevallig passerende ambulance voorkomt erger met een poederblusser in Winschoten

Twee woningen en vier auto’s zwaar beschadigd na brand; politie gaat uit van brandstichting

Forse aanrijding op Dorpsstraat in Kiel-Windeweer

error: Deze content is beveiligd!