Image default
Groningen

Man neergestoken in Groningen; politie zoekt getuigen

Groningen – Afgelopen nacht raakte een 38-jarige man gewond na een steekincident. De politie hield drie kort daarna drie verdachten aan.


Melding
Rond 2.30 uur kreeg de politie melding van een steekincident aan de Westersingel. Agenten die ter plaatse kwamen troffen het slachtoffer gewond aan. Het slachtoffer en omstanders konden een signalement geven van de verdachten. Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Aanhouding
Er werd met meerdere eenheden uitgekeken naar de verdachten. Al snel werden in de nabije omgeving drie mannen aangetroffen waarvan één voldeed aan het signalement. Bij de fouillering bleek één van de andere mannen een mes bij zich te dragen. Daarop zijn alle drie de mannen aangehouden. Het gaat om een 39-jarige man, 44-jarige man en 45-jarige man. Zij zijn alle drie woonachtig in Groningen.

Onderzoek
Er is direct gestart met een onderzoek. Er is een plaats delict opgesteld, waarna er sporenonderzoek is gedaan. De verdachten zullen worden gehoord en uit het onderzoek zal moeten blijken wat hun betrokkenheid is geweest. Heeft u het incident zien gebeuren? Of heeft u andere waardevolle informatie die ons kan helpen bij dit onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Veel rook bij brand in dagbesteding in Muntendam

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval op A7 bij Lettelbert

Fietser valt in greppel bij Muntendam en moet naar ziekenhuis

error: Deze content is beveiligd!