Image default
Groningen

Man laat mes uit tas vallen bij overval op supermarkt Groningen (video)

Groningen – Op zaterdag 25 januari omstreeks 19.20 uur werd door een gewapende man geprobeerd een supermarkt aan de Zonnelaan te overvallen.


Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat de man de supermarkt binnen liep met in zijn hand een plastic draagtas. Hij liep naar de kassa en pakte snoep wat hij op de band bij de kassa neerlegde. Een medewerkster van de winkel liep naar de kassa om de man te helpen. De overvaller probeerde een groot mes uit de draag tas te halen maar dit mislukte. Op de beelden was te zien dat het mes door de onderkant van tas sneed en op de grond viel.

De verdachte pakte het mes en bedreigde de medewerkster hiermee omdat hij geld wilde hebben. De medewerkster gaf de overvaller geen geld waarna hij de winkel uitliep. De politie wil graag weten wie deze man is. Herkent u hem? Aarzel dan niet en bel met de politie via 0900- 8844. Als u anoniem wilt blijven geef dan uw tips door aan de stichting Meld Misdaad Anoniem. Deze stichting is bereikbaar via 0800- 7000.

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer blust smeulende berg hooi in Zuidbroek

Auto en lijnbus botsen in Hoogezand

Brandstichting oorzaak van uitslaande brand in Nieuwe Pekela

error: Deze content is beveiligd!