Image default
Groningen

Man die jonge meisjes in Appingedam onzedelijk benaderde kan zich melden bij politie; anders video in Opsporing Verzocht

Appingedam – Op maandagmiddag 21 september zijn in Appingedam enkele jonge meisjes onzedelijk benaderd door een nog niet geïdentificeerde man.


De politie heeft camerabeelden van de verdachte en tonen deze dinsdagavond in Opsporing Verzocht, tenzij de verdachte zich voor die tijd meldt bij de politie.

De meisjes zijn benaderd tussen 14.00 uur in de middag en 18.30 uur in de avond. Dit gebeurde in de wijk Opwierde. De man werd onder andere gezien op de Mr. AT Voslaan en de Graaf Edzardstraat. De verdachte heeft een lichte huidskleur en op de beelden is te zien dat hij rookt. Op basis van getuigenverklaringen schat de politie de man tussen de 20 en 40 jaar oud, heeft hij een slank postuur en is hij vermoedelijk tussen de 1.70 m en 1.85 m lang. Op maandagmiddag 21 september zag hij er als volgt uit:

T-Shirt, groenig van kleur, met lichtere opdruk op de voorzijde
Korte donkere gekleurde broek tot op de knie
Donkere schoenen
Een zogenaamde Opa-pet (flatcap). Grijzig van kleur
Zonnebril op met donkere glazen
Koptelefoon om zijn nek hangend.
Donkere/zwarte rugzak

Politie en OM nemen deze zaak hoog op. Als de verdachte zich op dinsdagavond om 20:00 uur nog niet bij de politie heeft gemeld, worden de camerabeelden waarop hij herkenbaar in beeld is daarom in Opsporing Verzocht uitgezonden.

Ben jij deze man? Meld je dan zo snel mogelijk, maar tenminste vóór dinsdagavond 6 oktober om 20.00 uur bij de politie, dan zullen de beelden niet worden vrijgegeven. Je kunt je melden bij een politiebureau of zelf 0800-6070 bellen.

Ook andere informatie die het onderzoeksteam verder kan helpen is van harte welkom. Denkt u te weten wie deze man is? Herkent u zijn signalement of heeft u misschien iets gehoord of gezien dat ons naar de verdachten kan leiden? Bel dan met de politie via de Opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Trekker belandt op de kop in sloot bij Sellingen; bestuurder bekneld (video)

Man raakt met scootmobiel te water in Alteveer

87-jarige Fietser overleden na aanrijding met busje in Sebaldeburen (video)

error: Deze content is beveiligd!