Image default
Groningen

Jonge tieners (12 en 13) belagen fietsers in Groningen

Groningen – Gisteravond, zaterdag 15 februari heeft de politie drie jongens (twee 12-jarigen en een 13-jarige) uit Groningen aangehouden. Zij vielen fietsers op het Wilgenpad in Groningen lastig en vernielden even later verkeersborden op de Eikenlaan.


Vanwege het feit dat fietsers/wandelaars op en rondom het Wilgenpad de laatste tijd vaker door jeugd worden belaagd surveilleert de politie daar regelmatig. Zo ook gisteravond. De politie is zowel opvallend als onopvallend aanwezig. Zo zag de politie dit drietal gisteravond op het Wilgenpad waar ze fietsers intimideerden en belaagden.

Er werd o.a.geschreeuwd en met een riem op de grond geslagen terwijl de fietsers er langs reden of ze moesten stoppen. Daarna liepen de jongens door richting de Eikenlaan en vernielden daar een paar verkeersborden. De politie heeft de jongens aangehouden op de Beukenlaan.

Fietste u gisteravond op het Wilgenpad en/of in de omgeving en werd u lastig gevallen door jongeren? Laat het de politie weten en neem contact op via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren:

Opnieuw rijdt bakwagen zich vast onder viaduct Pop Dijkemaweg in Groningen

Gewonde na ongeval op A7 bij Scharmer

Spoor van ravage na eenzijdig ongeval in Midwolda

error: Deze content is beveiligd!