Image default
Corona Groningen

Honderden negatieve reacties na post van politie: 5 kratten bier in beslag genomen

Hogeland – In de nacht van zaterdagavond op zondagmorgen hebben agenten in de gemeente Het Hogeland zowel opvallend als onopvallend gecontroleerd op de corona maatregelen.


Naast dat de dienders veel hebben gewaarschuwd hebben ze ook verbaliserend opgetreden. Hierbij hebben agenten in Winsum en Ulrum verschillende kratten bier in beslag genomen. Het is namelijk verboden op tussen 20:00 uur en 07:00 uur alcohol bij je te hebben. Het in beslag genomen bier werd genuttigd door groepen op een openbare plek zoals een park of speeltuin.

Er zijn vier bekeuringen uitgedeeld voor het overtreden van de maximale groepsgrote en het bezit van alcohol en er is één proces verbaal uitgeschreven voor openbare dronkenschap.

De politie deelde de vangst op sociale media. De post stuitte op felle kritiek van honderden lezers. De Facebookers vinden het delen van de vangst beschamend vanuit de politie.

Vannacht hebben we in Het Hogeland zowel opvallend als onopvallend gecontroleerd op de corona maatregelen. Naast dat we…

Geplaatst door Politie Ommelanden Noord op Zaterdag 7 november 2020

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Trekker belandt op de kop in sloot bij Sellingen; bestuurder bekneld (video)

Man raakt met scootmobiel te water in Alteveer

87-jarige Fietser overleden na aanrijding met busje in Sebaldeburen (video)

error: Deze content is beveiligd!