Image default
Groningen

Groot passantenonderzoek bij Jaagpad Groningen

Groningen – Op de kruising van het Blauwbrugje met het Jaagpad is dinsdagavond een groot passantenonderzoek geweest, wat door meerdere politieagenten en verschillende rechercheurs wordt uitgevoerd. Doel van het passantenonderzoek is om meer informatie te verkrijgen rondom de moord van de 27-jarige Hidde Bergman, dinsdag 14 mei rond 19:10 uur.


Dinsdag 21 mei rond 17:30 uur arriveerden de agenten, iedereen die langsfietst, loopt of op de brommer het Blauwbrugje wil passeren wordt gevraagd of men iets gezien heeft wat verdacht is. Honderden passanten werden gevraagd, of en wat voor tips dit heeft opgeleverd is nog niet bekend.

Daarnaast werd een flyer uitgedeeld door de agenten, om zo ook op papier duidelijk te maken dat men druk op zoek is en het verhaal rond wil hebben. Dinsdag eerder op de dag werd het signalement van de vermoedelijke verdachte aangepast. De politie is op zoek een lichtgetinte man, tussen de 25 en 35 jaar oud. Hij zou tussen de 1.70 en 1.80 meter lang zijn. De man droeg donkere bovenkleding en een donkere pet. Hij is na het incident in zuidelijke richting naar de wijken Selwerd en Paddepoel gelopen.

Heeft u informatie, waarmee u de politie verder kunt helpen? Twijfel dan niet een neem contact op via 0800-6070 (Opsporingstiplijn), 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem), of Whatsapp naar 06-38352680.

Dinsdagavond van 20:35 uur tot 21:30 uur werd er in het programma Opsporing Verzocht eveneens tijd besteed aan de moordzaak op het Jaagpad. Woensdagmiddag rond 12:05 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald. Inmiddels zijn er een dertigtal tips bijgekomen, dankzij de uitzending op televisie.

Dit kan u ook interesseren:

Auto volledig verwoest door brand in Groningen

Woningen ontruimd na gaslucht in Delfzijl

Gaslucht in woning in Finsterwolde; woning ontruimd

error: Deze content is beveiligd!