Image default
Groningen

Getuigen gezocht van schietpartij in Groningen

Groningen – Een 45-jarige man uit Groningen is dinsdagavond rond 20:30 uur gewond geraakt bij een schietpartij in de Huygensstraat in Groningen.


Het slachtoffer bevond zich in zijn woning toen er werd aangebeld. Hij liep vervolgens naar het balkon om te zien wie voor de deur stond. Buiten voor het portiek zag hij, een voor hem onbekende man, staan. Hierop werd de 45-jarige beschoten. Hij raakte daarbij gewond aan zijn hand.

Onderzoek

Het slachtoffer werd voor verdere medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelde direct een onderzoek in naar de toedracht van het schietincident. Ter plekke hebben rechercheurs van de forensische opsporing sporenonderzoek verricht. Ook zijn enkele getuigen gehoord. Ten slotte is een Burgernetmelding verstuurd om zo veel mogelijk waarnemingen te krijgen van mensen die in de buurt van de Huygensstraat wonen. Dat heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

Getuigen gezocht

De verdachte voldoet aan het volgende signalement: een blanke kale man van ongeveer 1.85 meter lang. Hij droeg een bomberjack, vermoedelijk blauw van kleur. Mogelijk is de verdachte weggefietst in de richting van het Hoornsediep. De poltiei zoekt getuigen die omstreeks 20:30 uur iets gezien hebben in de Huygensstraat en omgeving wat verband heeft met het schietincident. Getuigen kunnen met hun informatie bellen naar 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren:

Verdachte (65) op vrije voeten in onderzoek drugslab Kiel Windeweer

Motorrijder zwaargewond na botsing met taxichauffeur in Groningen

Mannen springen met opzet voor auto in Ter Apel; automobiliste remt op tijd maar raakt gewond aan haar gezicht

error: Deze content is beveiligd!