Image default
Groningen

Getuigen gezocht van meerdere branden in Groningen

Groningen – In een korte tijd waren er vijf branden in dezelfde omgeving in Groningen Noord. De politie doet onderzoek en houdt rekening met brandstichting.


Op vrijdag 15 november omstreeks 16.15 uur was er een brandje in een ondergrondse vuilcontainer aan de Eerste Hunzestraat in Groningen. Op zaterdag 16 november rond 20.11 uur stond er een vuilcontainer in de brand op de hoek van de Hamburgerstraat met de Star Numanstraat. Diezelfde avond rond 20.55 uur stond er een dixie in de brand aan het Floresplein. Even later, omstreeks 21.40 uur brandde er een papiercontainer in de Semarangstraat.

Rond 22.20 uur kreeg de politie een melding van een brand in een school aan de Molukkenstraat. Een gedeelte van de school is afgebrand. Forensische Opsporing doet daar vandaag onderzoek.

Camerabeelden
Heb je met je telefoon opnames gemaakt van de brand? Deel ze dan met de politie via het online tipformulier op hun website. Hier kun je niet alleen je tips kwijt maar ook beeldmateriaal.

Getuigen
De politie houdt rekening met brandstichting, maar dat hoeft niet te betekenen dat alle branden zijn aangestoken. Tijdens de brand in de Molukkenstraat heeft de politie met meerdere mensen gesproken. Heb je nog niet met ons gesproken maar heb je wel informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Bel dan via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren:

Twee woningen en vier auto’s zwaar beschadigd na brand; politie gaat uit van brandstichting

Forse aanrijding op Dorpsstraat in Kiel-Windeweer

Brand in Stedum snel onder controle

error: Deze content is beveiligd!