Image default
Groningen

Geluk bij een ongeluk voor hoogzwangere vrouw

Zuidhorn – Op de N355 ter hoogte van het Noorderlicht in Zuidhorn werden agenten zaterdagmiddag plots aangesproken door een hulpbehoevende zwangere vrouw. De agenten waren bezig met de afhandeling van een verkeersongeluk.


De vrouw was onderweg naar het ziekenhuis in Groningen vanwege opkomende weeën, maar hield het niet meer vol in de auto. Toen zij de politieagenten zagen die bij een verkeersongeval stonden werd er gevraagd om hulp. De echtgenoot van de vrouw heeft daarop direct een ambulance gebeld, die volgens de agenten ter plaatse erg snel ter plaatse was.

De ambulancebroeders hebben zich over de zwangere vrouw, die net over de negen maanden zat, ontfermd en pijnmedicatie toegediend. Daarna is zij met spoed naar het ziekenhuis gebracht om daar te bevallen, het ziekenhuis werd echter niet gehaald. Nog in de ambulance is de vrouw bevallen.

Bij het verkeersongeval raakte niemand gewond. Wel hadden beide voertuigen blikschade. Een bergingsbedrijf heeft één van de betrokken auto’s afgesleept. Een voorrangsfout was de oorzaak van het ongeval.

Dit kan u ook interesseren:

Fietser ernstig gewond na aanrijding in Groningen

Dennis Postma

Woning vol gas in Onstwedde; straat afgesloten

Dennis Oevering

Voetganger gewond bij aanrijding met auto in Groningen

Dennis Oevering
error: Deze content is beveiligd!