Image default
Groningen

Forse schade bij botsing op N355 bij Grijpskerk

Grijpskerk – Dinsdagavond omstreeks 21.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Groningerstraatweg in Grijpskerk. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling, werd ook de brandweer meegestuurd.


Op de Groningerstraatweg (N355) in kruising met de Lageweg bleken twee auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. Vermoedelijk is de oorzaak van het ongeval een voorrangsfout geweest. Echter zal de politie nog onderzoek gaan doen naar de exacte toedracht.

In totaal waren er drie personen betrokken bij het ongeval. Geen van allen raakten bekneld. De brandweer heeft een controle uitgevoerd bij de voertuigen en schermen om het ongeval geplaatst. Dit omdat er veel volk op het ongeval afkwam.

Het ambulancepersoneel heeft alle drie de betrokken personen gecontroleerd op verwondingen. Ondanks de forse schade aan beide voertuigen bleek vervoer naar het ziekenhuis voor allen niet noodzakelijk. Een berger heeft beide voertuigen opgehaald en weggebracht. Nadat de voertuigen waren opgehaald door de berger, kon de weg weer vrij worden gegeven.

Dit kan u ook interesseren:

Tientallen bekeuringen bij grote controle rondom Groningen

Poging beroving met mes op Grote Markt in Groningen

Brandweer in actie voor autobrand in Marum

error: Deze content is beveiligd!