Image default
Groningen

Flinke schade na ongeval bij Wehe-den Hoorn

Wehe-den Hoorn – Op de N361 heeft ter hoogte van de kruising met de N983, Warfhuisterweg, een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een zwarte Audi wilde de N361 oversteken, vanaf de N983, toen de grijze auto vol op de zijkant botste. Door het ongeval raakte beide auto’s flink beschadigd.


Op de kruising is een aannemer bezig met het aanleggen van een rotonde. Om deze reden liggen er ‘dijkjes’ rondom het kruispunt. Deze dijkjes blokkeren, zeker ’s avonds, een deel van het zicht omdat aankomende koplampen niet goed zichtbaar zijn. Een betrokkene verklaarde de andere auto niet gezien te hebben door de verhogingen. Onderzoek moet uit gaan wijzen hoe dit precies kon en of er maatregelen moeten worden genomen om meer ongevallen te veroorzaken. Eén van de auto’s kwam op een dijkje terecht door de klap.

De bestuurster van de grijze auto op de N361 raakte moest door personeel van een ter plaatse gekomen ambulance worden gecontroleerd. Na uitvoerige controle en de eventueel benodigde behandelingen op locatie, bleek vervoer naar het ziekenhuis voor de vrouw niet noodzakelijk. Een berger is opgeroepen voor de beide beschadigde voertuigen.

Dit kan u ook interesseren:

Forse aanrijding op Dorpsstraat in Kiel-Windeweer

Brand in Stedum snel onder controle

Vrouw belandt met auto in de sloot tijdens rit naar garage

error: Deze content is beveiligd!