Noordernieuws
Image default
Groningen

Moeder en zoon belanden met de auto in het water in Stadskanaal

Stadskanaal – Donderdagavond omstreeks 18.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op de Pekelderstraat.


De hulpdiensten zijn hierop met veel materiaal ter plaatse gekomen. Zo werden er meerdere brandweereenheden, waaronder de duikers, en een traumateam ingezet. Volgens de politie zaten er twee personen in het voertuig. Omstanders wisten de slachtoffers uit het voertuig te halen en zijn direct gestart met het verlenen van eerste hulp.

De bestuurder van de auto zou een tractor inhalen, hierbij kwam de auto in de berm terecht en verloor de bestuurder vervolgens de macht over het stuur. De auto met de beide inzittenden belandde in het naastgelegen kanaal. De bestuurder van de tractor heeft gelijk handelend opgetreden en de auto door middel van een ketting naar de kant getrokken.

Eén van de inzittende raakte dusdanig gewond, dat hij ter plekke werd gereanimeerd. De politie heeft laten weten dat de twee inzittenden, een man en een vrouw, gewond zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun exacte verwondingen is nog niets bekend.

Foto’s; Marc Dol en Teunis

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer blust forse buitenbrand bij Nieuwolda

Gerwin de Vries / De Vries Media

Gewapende overval op drogisterij Paddepoel

René Wiegmink

Forse brand verwoest trekker en machines in Midwolda

Dennis Oevering
error: Deze content is beveiligd!