Image default
Groningen

Moeder en zoon belanden met de auto in het water in Stadskanaal

Stadskanaal – Donderdagavond omstreeks 18.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op de Pekelderstraat.


De hulpdiensten zijn hierop met veel materiaal ter plaatse gekomen. Zo werden er meerdere brandweereenheden, waaronder de duikers, en een traumateam ingezet. Volgens de politie zaten er twee personen in het voertuig. Omstanders wisten de slachtoffers uit het voertuig te halen en zijn direct gestart met het verlenen van eerste hulp.

De bestuurder van de auto zou een tractor inhalen, hierbij kwam de auto in de berm terecht en verloor de bestuurder vervolgens de macht over het stuur. De auto met de beide inzittenden belandde in het naastgelegen kanaal. De bestuurder van de tractor heeft gelijk handelend opgetreden en de auto door middel van een ketting naar de kant getrokken.

Eén van de inzittende raakte dusdanig gewond, dat hij ter plekke werd gereanimeerd. De politie heeft laten weten dat de twee inzittenden, een man en een vrouw, gewond zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun exacte verwondingen is nog niets bekend.

Foto’s; Marc Dol en Teunis

Dit kan u ook interesseren:

Grote afvalbrand (GRIP-1) met veel rook bij afvalverwerkingsbedrijf Groningen

Verfbrander zorgt voor brand in dakgoot en spouw in Nieuwe Pekela

Vrijstaande stenen garage flink beschadigd na brand in Nieuwe Pekela

error: Deze content is beveiligd!