Image default
Groningen

Drie doden en één persoon zwaargewond bij ernstig ongeval Finsterwolde

Finsterwolde – Bij een ernstig eenzijdig ongeval aan het Modderland in Finsterwolde, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen om het leven gekomen. Een vierde persoon raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.


Rond kwart voor twee werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Omdat het om een ernstig ongeval ging waarbij het voertuig in brand zou staan, werden meteen meerdere brandweereenheden en een traumahelikopter opgeroepen.

Ter plaatse troffen de hulpverleners een brandend voertuig aan. De brandweer heeft de auto weten te blussen. De auto is helemaal uitgebrand. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht. Tijdens het ongeval was de weg volledig afgesloten en werden toeschouwers op grote afstand gehouden.

Update 08:00 uur: De politie heeft zaterdagochtend bekend gemaakt dat er drie mannen van 29, 33 en 41 jaar oud uit de gemeente Oldambt zijn overleden bij het ongeval. Het slachtoffer wat ernstig gewond is afgevoerd naar het ziekenhuis betreft een 32-jarige vrouw uit dezelfde gemeente.

Dit kan u ook interesseren:

Motorrijdster onderuit in Winschoten

Nieuwsuitkollum

Tientallen operaties uitgesteld in ziekenhuis Groningen

©Noordernieuws

Gewapende overval zorgt voor politie-inzet in Groningen

©Noordernieuws
error: Deze content is beveiligd!