Image default
Groningen

Drie aanhoudingen bij politie-invallen in Groningen

Groningen – De politie heeft dinsdag invallen verricht in een woning aan de Vondellaan en een bedrijfspand aan de Travertijnstraat in Groningen. De invallen vonden plaats na binnengekomen informatie. Hierbij werden drie verdachten (twee mannen en een vrouw) aangehouden.


Bij invallen van de politie aan de Vondellaan en de Travertijnstraat hebben agenten drie verdachten aangehouden in verband met verboden wapenbezit, witwassen en het bezit van verdovende middelen.

Het gaat hier om een 30-jarige man uit Groningen en een man en vrouw uit Colombia (hun personalia wordt nog geverifieerd). Het drietal wordt verdacht van bezit van verboden wapens en verdovende middelen. Bovendien worden zij verdacht van het witwassen van geld.

De politie heeft verschillende wapens in beslag genomen, waaronder twee vuurwapens, een nepwapen en diverse messen. Bij nader onderzoek is vastgesteld dat een deel van de wapens geen verboden wapens betrof. Deze zijn teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Ook zijn er vermoedelijk verdovende middelen in beslag genomen. Het gaat hier om 50 gram poeder en dertig pillen. Onderzoek moet uitwijzen om welke verdovende middelen het gaat. Daarnaast is een geldbedrag van 27500 euro in beslag genomen. De verdachten zitten nog vast. Zij worden deze week voorgeleid aan de rechtercommissaris. Het onderzoek is nog in volle gang.

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Bouwcontainer in brand tegen woning in Winschoten

Brand in garage slaat over op woning en auto in Nieuwe Pekela (video)

Brug Gaarkeuken urenlang in storing

error: Deze content is beveiligd!