Image default
Groningen

Dealers verkopen drugs aan agenten en slaan op de vlucht

Winschoten/ Oude Pekela – Twee drugsdealers zijn maandagmiddag op de vlucht geslagen. Dit gebeurde nadat zij even daarvoor drugs wilden verkopen aan twee undercover agenten van het grensoverschrijdend politieteam. Toen ze duidelijk was dat ze met de politie van doen hadden sloegen ze op de vlucht en ontstond er een wilde achtervolging.


Een politiewoordvoerder zegt dat de agenten in een opvallende politieauto surveilleerden. ”Ze zijn lid van het politieteam grensoverschrijdende criminaliteit. Ze werden aangesproken door de mannen met de vraag of ze drugs wilden kopen.”

De wild achtervolging begon in Winschoten en eindigde in Oude Pekela aan de Winschoterweg.

De politie heeft één verdachte direct weten te pakken, een andere verdachte sloeg op de vlucht. De politie heeft met meerdere agenten gezocht naar de tweede verdachte. Hierbij is ook een politiehond ingezet. Deze werd later aangetroffen, ook hij werd in de boeien geslagen.

Politiewagen kapot
Bij de dolle rit raakte een onopvallende VW golf van de politie flink beschadigd. Deze moest worden afgesleept, evenals de auto van de verdachten die voor onderzoek werd veliig gesteld.

Dit kan u ook interesseren:

Autobrand door vermoedelijke brandstichting in Groningen

Politie roept op geen 112 meer te bellen voor auto in de sloot langs de N860 bij Onnen

Balustrade van woning aan Korreweg ingestort

error: Deze content is beveiligd!