Image default
Groningen

Bestuurder verlaat ongevalslocatie en zorgt voor grote inzet hulpdiensten A7 Zuidbroek

Zuidbroek – Op de oprit van de N33 naar de A7 richting Winschoten is donderdagnacht een auto van de weg geraakt en in een sloot geëindigd.


Omstreeks 01:25 uur zagen passanten een bestelwagen in de sloot liggen, de hulpdiensten werden hierop ingeschakeld en rukten massaal uit naar knooppunt Zuidbroek. De bestuurder bleek bij aankomst zoek.

Agenten en brandweerlieden hebben in sloten gezocht naar de bestuurder van de auto, gedacht werd dat de bestuurder gevlucht was na het ongeval. Na een tijdje werd de zoektocht gestaakt, een verdachte kwam zich melden op de ongevalslocatie. Hierbij bleek de vermoedelijke bestuurder toch nog last te hebben van zijn ongeval, de man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald. Of de man die zich meldde ook de bestuurder is, is niet bekend gemaakt. Wat de strafvordering voor het verlaten van de ongevalslocatie is, en of de bestuurder had gedronken, is ook niet bekend gemaakt door de politie.

Dit kan u ook interesseren:

Auto belandt op de kop in de sloot; vrouw gewond

Nieuwsuitkollum

Brandweer redt gewonde gans uit Oldambtmeer

Ricardo

Fietsster gewond na aanrijding met auto in Groningen

Ruben Oosterman
error: Deze content is beveiligd!