Image default
Groningen

Bestelbusje kantelt en pick-up eindigt in sloot; beide bestuurders onder invloed drank

Finsterwolde – In de nacht van zaterdag op zondag omstreek 01.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Kerkeweg.


Zowel de politie als een ambulance kwamen ter plaatse. Op deze weg bleek een bestuurder met zijn voertuig, een pick-up, half in de sloot te zijn beland. De bestuurder verklaarde zelf dat zijn voertuig door een onbekende oorzaak in de slip raakte. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en meegenomen in de ambulance. Omdat de bestuurder van deze pick-up onder invloed was van alcohol, zal er bij hem een bloedproef worden afgenomen. De bestuurder betrof een 30 jarige man uit Beerta.

Op dezelfde weg, zo’n twee kilometer verderop, bleek een bestelbusje op zijn zijkant in de berm te liggen. Ook deze bestuurder is opgevangen door het ambulancepersoneel en behandeld in de ambulance. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Alleen bleek ook hij onder invloed te zijn van alcohol. De politie heeft deze bestuurder overgebracht naar het bureau om daar een ademanalyse te doen. Deze meneer betrof een 28 jarige uit Delfzijl.

Een berger is ter plaatse gekomen om de twee voertuigen op te halen. Een omwonende hoorde een slippend geluid, waarna hij polshoogte ging nemen en de hulpdiensten heeft gealarmeerd. De politie heeft van beide ongevallen een rapport opgemaakt.

Dit kan u ook interesseren:

87-jarige Fietser overleden na aanrijding met busje in Sebaldeburen (video)

Man onder invloed aangehouden na duik in vijver in Sappemeer; hulpdiensten massaal opgeroepen

Winkels en meerdere woningen ontruimd na gaslucht in Stadskanaal

error: Deze content is beveiligd!