Image default
Groningen

Bekende oplichter actief in Oldambt

Oldambt – Een landelijk bekende oplichter is de laatste tijd actief n Oldambt. De man fleste onder andere een hotel in Bad Nieuweschans waar hij onder een valse naam een kamer boekte.


Kort ervoor had hij een kerk in Bunde met een zielig verhaal enkele honderden euro’s afgetroggeld. De 55-jarige man heeft vorige week enkele tijd in een woning in Finsterwolde gebivakkeerd. Daar is hij inmiddels vertrokken.

Het is onbekend waar de man nu vertoeft. De kans is aanzienlijk dat hij nog in deze regio verblijft en geld probeert los te praten of bij hotels incheckt. Ons advies is om in ieder geval goed de identiteit te controleren aan de hand van een paspoort of een rijbewijs. Bel de politie  zo snel mogelijk als je vermoedelijk met de oplichter te maken hebt.

Het signalement van de man: kalend, stevig postuur, rond 1.80. Hij heeft opvallend grote oren. De man spreekt accentloos Nederlands.

Dit kan u ook interesseren:

Amber Alert voor vermiste Celine van Es

De Vries Media

Inval Lucaswolde; 3 kilo methamfetaminepoeder, 30 kilo methamfetamine-olie en tienduizenden euro’s contant geld gevonden

Dennis Oevering

Vermist Brabants meisje (15) mogelijk in Groningen

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!