Image default
Groningen

Automobiliste rijdt tuin van woning binnen in Warfhuizen

Warfhuizen – Van de voortuin van een woning langs de Baron van Asbeckweg in Warfhuizen was vrijdagavond niet veel meer over. Een automobiliste werd onwel tijdens het rijden en kwam hierdoor met haar auto in de tuin terecht.


Waardoor de vrouw onwel is geworden is niet bekend. Ze is door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance behandeld, waarna ze met onbekende verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis.

Naast de voortuin, raakte ook de auto flink beschadigd. Een berger moest er aan te pas komen om het voertuig uit de tuin te halen. Delen van de schutting en de planten uit de tuin lagen op de weg. Hierdoor had het verkeer wat door Warfhuizen kwam lichte hinder van het incident. Naast de planten en de schutting raakten ook een vlaggenmast en boompje flink beschadigd. Volgens omstanders zou de vrouw al eerder in een heg hebben gezeten.

Bij toeval passeerde een scooter zonder ontstoken verlichting het incident. De scooterrijder heeft een reprimande gekregen van de agenten, waarna hij zijn weg lopend mocht vervolgen.

Dit kan u ook interesseren:

Landelijke finale 112-klasse brandweerwedstrijden gespeeld in Bedum

Schietpartij Bataviastraat Groningen ontstond na conflict: politie zoekt getuigen

Meerdere auto’s vernield in Ter Apel; politie pakt 32-jarige man op

error: Deze content is beveiligd!