Image default
Groningen

Automobilist overleden na botsing met vrachtwagen in Zoutkamp

Zoutkamp – Een personenauto is woensdagochtend achterop een vrachtwagen gebotst op de Panserweg in Zoutkamp. De auto is hierna terecht gekomen in de sloot die langs de weg ligt. De automobilist kwam hierbij te overlijden.


Het ongeval gebeurde het hoogte van garnalen bedrijf Heiploeg. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. De N388 is afgesloten om de hulpdiensten haar werk te laten doen.

De brandweer van Zoutkamp en Wehe-Den Hoorn zijn ter plaatse, een opgeroepen hulpverleningswagen met kraan vanuit Groningen is ter plaatse gekomen om met zwaarder redgereedschap het slachtoffer te kunnen bevrijden. Bij aankomst van de brandweer zat er nog één persoon bekneld in het voertuig. Deze heeft ruim een uur bekneld gezeten alvorens de hulpdiensten hem konden bevrijden. Vanwege het mogelijke aard van het letsel is onder andere het mobiel medisch team ter plaatse met de traumahelikopter. Of er naast het overleden slachtoffer nog meer personen gewond zijn geraakt is niet bekend.

Door de brandweer zijn schermen opgezet om het voertuig. Naar de oorzaak van het ongeval wordt nader onderzoek gedaan door de politie.

Dit kan u ook interesseren:

Persoon vast in hekwerk in Groningen; gewond naar ziekenhuis

Landelijke finale 112-klasse brandweerwedstrijden gespeeld in Bedum

Schietpartij Bataviastraat Groningen ontstond na conflict: politie zoekt getuigen

error: Deze content is beveiligd!