Image default
Groningen

Automobilist komt om het leven na verkeersongeval tegen boom

Hoogezand – Zondagavond rond 18:00 uur werden de hulpdiensten ingezet voor een verkeersongeval aan de Kalkwijk in kruising met de N963 – Veendammerweg in Hoogezand.


Ter plaatse bleek een bestuurder van een personenauto met zijn voertuig tegen een boom te zijn gebotst. De brandweerkorpsen uit Hoogezand en Groningen stad werden ingezet ter assistentie van de ambulancedienst. Om het aanwezige medische personeel te ondersteunen kwam een traumateam ter plaatse. Het slachtoffer overleed hier aan zijn of haar verwondingen.

Het voertuig bleek met een forse impact tegen een boom te zijn gebotst en vervolgens door de terugslag enkele meters van de boom vandaan tot stilstand kwam. Het slachtoffer werd aan de overzijde van een sloot behandeld door het medische personeel, het is niet bekend hoe het slachtoffer hier terecht is gekomen. Voor de zekerheid sprongen brandweerlieden de sloot in om deze te doorzoeken op een tweede slachtoffer, deze werd niet aangetroffen.

De verkeers ongevallen analyse kwam ter plaatse om de sporen vast te stellen en onderzoek te verrichten naar de toedracht van het incident.

De automobilist die overleed na het eenzijdig verkeersongeval bij Hoogezand is een 51-jarige man uit de gemeente Midden-Groningen.

Dit kan u ook interesseren:

Eerste coronapatiënt naar Groningen gebracht per helikopter sinds tweede golf

Ruben Oosterman

Vrouw op driewieler in botsing met vrachtwagen in Meeden

Nieuwsuitkollum

Slachtoffer (23) van ernstig ongeval Paterswoldseweg overleden

Ruben Oosterman
error: Deze content is beveiligd!