Image default
Groningen

Automobilist belandt in de sloot bij Roodehaan en raakt gewond

Roodehaan – Een automobilist is donderdagavond langs de N983 tussen Roodehaan en Saaksum in de sloot beland. De auto vloog vermoedelijk door onbekende oorzaak uit de bocht. De Roodehaansterweg is vanwege het ongeval langdurig afgesloten.


Even voor half acht werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. De brandweer van Oldehove was net als de politie en ambulance al snel ter plaatse. Daar bleek dat de bestuurder zelfstandig uit het voertuig kon komen. Wel lag het slachtoffer aan de verkeerde kant van de sloot.

De brandweer heeft geholpen om het slachtoffer over de sloot te tillen, waarna de man in een ter plaatse ambulance is geholpen voor behandeling. Of hij mee moet naar het ziekenhuis en wat zijn verwondingen zijn is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De bestuurder kwam vanuit Saaksum en reed richting Roodehaan, toen hij door het ongeval in tegengestelde richting in de sloot belandde. De auto raakte door het ongeval fors beschadigd. Een berger zal het voertuig uit de sloot komen vissen.

Dit kan u ook interesseren:

Noordernieuws is gestopt in huidige vorm

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Ongeval op N367 bij Blijham

error: Deze content is beveiligd!