Image default
Groningen

Auto raakt in Schuitendiep Groningen; twee inzittenden mee naar politiebureau

Groningen – De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag op maandag massaal uitgerukt voor een te water geraakte auto aan het Schuitendiep in de Stad.


Rond tien over twaalf kregen de hulpdiensten de melding en spoedden zij zich ter plaatse. Eenmaal ter plaatse, bleken er twee personen op eigen kracht uit het voertuig zijn gekomen. Er was nog veel onduidelijk over meer inzittenden, dus gingen brandweerduikers direct het water in om de auto te controleren. Ondertussen arriveerden een tweetal ambulances en het Mobiel Medisch Team per auto.

Met behulp van het hulpverleningsvoertuig van de brandweer in Groningen werd de te water geraakte auto op het droge getild. Er bleek niemand meer in te zitten. Duikers speurden intussen de bodem van het Schuitendiep af en troffen alleen nog materialen van de auto aan. Er werden geen personen meer in het water aangetroffen. Daarop konden de hulpdiensten retour.

De twee inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel en vervolgens door de politie meegenomen naar het bureau. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Dit kan u ook interesseren:

Motorrijder zwaargewond na botsing met taxichauffeur in Groningen

Mannen springen met opzet voor auto in Ter Apel; automobiliste remt op tijd maar raakt gewond aan haar gezicht

Kacheltje vat vlam in woning aan de Reviusstraat in Groningen

error: Deze content is beveiligd!