Image default
Groningen

Auto raakt in Schuitendiep Groningen; twee inzittenden mee naar politiebureau

Groningen – De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag op maandag massaal uitgerukt voor een te water geraakte auto aan het Schuitendiep in de Stad.


Rond tien over twaalf kregen de hulpdiensten de melding en spoedden zij zich ter plaatse. Eenmaal ter plaatse, bleken er twee personen op eigen kracht uit het voertuig zijn gekomen. Er was nog veel onduidelijk over meer inzittenden, dus gingen brandweerduikers direct het water in om de auto te controleren. Ondertussen arriveerden een tweetal ambulances en het Mobiel Medisch Team per auto.

Met behulp van het hulpverleningsvoertuig van de brandweer in Groningen werd de te water geraakte auto op het droge getild. Er bleek niemand meer in te zitten. Duikers speurden intussen de bodem van het Schuitendiep af en troffen alleen nog materialen van de auto aan. Er werden geen personen meer in het water aangetroffen. Daarop konden de hulpdiensten retour.

De twee inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel en vervolgens door de politie meegenomen naar het bureau. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Dit kan u ook interesseren:

Auto botst tegen gevel aan de F.D. Rooseveldstraat in Groningen

Merijn Huizenga

Fotoserie: Eerste windmolen Windpark N33 bij Meeden voorzien van wieken

Gerwin de Vries / De Vries Media

Handgranaten en vuurwapens in beslag genomen bij woning Beerta; bewoner aangehouden

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!