Image default
Groningen

Auto botst op boom naast oprit A7 en vliegt in brand

Niebert – In de nacht van vrijdag op zaterdag om 0.35 uur werd de brandweer van Leek gealarmeerd voor een autobrand op de A7.


Op de oprit van de A7, in de richting van Niebert naar Drachten, bleek een auto volledig in brand te staan. De auto raakte naast de weg en botste tegen een boom. Kort hierna vloog de auto volledig in brand. De spuitgasten van Leek waren snel ter plekke, maar konden niet voorkomen dat de auto volledig in vlammen opging.

Door de botsing is er een gewonde gevallen. Hierop werd ook een ambulance gealarmeerd. De ambulance is met twee personen, een man en een vrouw, richting het ziekenhuis gegaan. De vrouw raakte bij het ongeval gewond. Of de man ook gewond is geraakt, is niet bekend. Rijkswaterstaat heeft tijdens het incident de volledige oprit naar de A7 afgesloten voor het overige verkeer.

De auto is opgehaald door een berger. De auto stond in tegengestelde richting in de naastgelegen berm van de oprit. Nadat de auto was geborgen en de ambulance naar het ziekenhuis was vertrokken, werd de oprit weer vrijgegeven. De politie heeft een rapport opgemaakt van het ongeval.

Dit kan u ook interesseren:

Opnieuw rijdt bakwagen zich vast onder viaduct Pop Dijkemaweg in Groningen

Gewonde na ongeval op A7 bij Scharmer

Spoor van ravage na eenzijdig ongeval in Midwolda

error: Deze content is beveiligd!