Image default
Groningen

Auto botst frontaal op boom bij Boerakker; weg afgesloten

Boerakker – Op de Bakkerom (N388) bij Boerakker zijn vrijdagmiddag twee personen ernstig gewond geraakt nadat ze met hun voertuig in botsing kwamen met een boom.


Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Zo werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Ook kwamen er drie ambulances en meerdere brandweervoertuigen ter plaatse. De weg is een lange tijd afgesloten geweest in verband het ongeval en het onderzoek.

Door de brandweer is één slachtoffer uit de auto gehaald. Er zijn twee personen met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De politie (VOA) heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht. Mogelijk zou een oliespoor op het wegdek de oorzaak zijn.

De auto raakte door de klap fors beschadigd. Nadat het onderzoek is afgerond door de politie, komt een berger ter plaatse om het voertuig op te halen. De politie heeft de identiteit van beide slachtoffers kunnen vaststellen. Het gaat om een twee vrouwen van 21 en 50 jaar uit de gemeente Westerkwartier. De auto is inmiddels afgesleept.

 

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

Ongeval op N367 bij Blijham

Twee aanhoudingen en gewonde bij steekpartij in Groningen

error: Deze content is beveiligd!