Image default
Groningen

Agenten vormen indrukwekkende erehaag voor hun overleden collega

Stadskanaal – Zeker 200 politieagenten vormden zaterdagmiddag bij het uitvaartcentrum in Stadskanaal een erehaag voor hun overleden collega Arie Vermeulen (62) uit Nieuwe Pekela. Vorige week Vrijdag werd hij plotseling onwel, waarna hij in het ziekenhuis overleed. Zijn dood is een grote schok voor zijn familie, vrienden en collega’s.


Een flinke witte baard en witte wilde haren: dat is het bekende gezicht van Arie Vermeulen uit Nieuwe Pekela. Hij werkte de afgelopen twee jaar als ploegchef in Ommelanden-Oost, eerst in Winschoten en daarna in Stadskanaal. Daarvoor was hij jarenlang onderdeel van het politieteam in Drenthe.

“Arie was een ontzettende betrokken collega en zowel op het werk als privé kon je op hem rekenen. Fietsen was zijn lust en zijn leven. Zo heeft hij afgelopen zomer zijn prachtige fietstocht mogen maken naar Zweden. Waar hij werd gekroond tot Viking. Ook na deze prachtige tocht pakte hij vaak de fiets.” laat de politie Oldambt weten.

“Binnen ons team valt er een enorme leegte en stilte. Arie was iemand waarmee we konden lachen, maar ook serieuze discussies en gesprekken mee konden voeren op elk gepast niveau.” schrijven ze.

Dit kan u ook interesseren:

Veel rook bij brand in dagbesteding in Muntendam

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval op A7 bij Lettelbert

Fietser valt in greppel bij Muntendam en moet naar ziekenhuis

error: Deze content is beveiligd!