Image default
Groningen

Aangereden 9-jarig jongetje is overleden aan verwondingen

Farmsum – Bij een verkeersongeval op de Oosterveldweg in Farmsum is maandagmiddag omstreeks tien voor vijf een jongen ernstig gewond geraakt.


Het ongeval vond plaats nabij een fietsoversteekplaats. Door nog onbekende oorzaak werd een fietser geschept door een automobilist. Naar het ongeval rukten twee ambulances, een trauma-arts en meerdere eenheden van de politie uit.

Het slachtoffer, een 9-jarige jongen uit Delfzijl, is na stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie laat weten dat het om ernstige verwondingen gaat, de jongen werd in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen. In het ziekenhuis overleed de jongen aan zijn verwondingen. De 53-jarige automobilist uit Duitsland werd verhoord, hij bleef ongedeerd.

De Oosterveldweg was door het ongeval tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Over de toedracht van het ernstige ongeval is nog niks bekend, de politie deed ter plekke uitgebreid onderzoek naar de exacte toedracht van het ernstige verkeersongeval. Op de plek van het ongeval zijn bloemen neergelegd.

Dit kan u ook interesseren:

Flinke vertraging op A7 bij Marum door vrachtwagen met pech

Auto botst tegen boom bij Lauwerzijl

Veel rook bij brand in dagbesteding in Muntendam

error: Deze content is beveiligd!