Image default
Groningen

42-jarige vrouw ernstig mishandeld in Groningen; politie zoekt verdachten

Groningen – Zaterdagavond rond 21.00 uur is een 42-jarige vrouw uit de stad Groningen ernstig mishandeld door twee jongens aan de Helper Kerkstraat in Groningen. De vrouw sprak de jongens aan nadat er, niet voor de eerste keer, fietsen werden omgegooid in deze straat.


Het slachtoffer werd hierna ernstig mishandeld. De vrouw was aanspreekbaar en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de verdachten en roept de hulp in van getuigen. Het gaat om twee jongens, vermoedelijk rond de 16 jaar oud. Zij droegen hoodies op het moment van de mishandeling. De vrouw zag nog kans een van de twee jongens in het gezicht te krabben.

Kent u een jongen die ineens een kras in het gezicht heeft? Of weet u welke jongens eerder fietsen hebben omgegooid in deze straat? De politie heeft al een buurtonderzoek uitgevoerd en enkele getuigen gesproken, maar heeft u de politie nog niet gesproken en heeft u wellicht aanvullende informatie? Neem dan contact met de politie op.

De politie is daarnaast op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Helper Kerkstraat. Heeft u in deze omgeving bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam? Neemt u ook dan contact met de politie op. Dit kan 0900-8844, of anoniem via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Bestuurder raakt van de weg langs de A7 bij Tolbert

Brandweer Nederland: “Maai bermen in verband met natuurbrandrisico”

Forse file op A7 door ongeval bij Beerta

error: Deze content is beveiligd!