Image default
Groningen

3 aanhoudingen na verlaten plaats aanrijding Groningen

Groningen – De politie heeft vrijdagavond op de Kraanvogelstraat een 29-jarige vrouw uit Musselkanaal en twee mannen van 31 en 34 jaar oud uit Groningen aangehouden voor het verlaten van de plaats na een verkeersongeval.


 

De politie kreeg op vrijdagavond rond 22:20 uur de melding dat er een aanrijding was geweest op de E.T.A Thuessinklaan. Hierbij zouden twee geparkeerde auto’s zijn aangereden waarna de bestuurder er vandoor was gegaan in zijn auto. Door agenten werd uitgekeken naar de auto, deze werd door hun geparkeerd aangetroffen aan de Kraanvogelstraat.

Tijdens het onderzoek om erachter te komen wie de bestuurder van deze auto was geweest, kregen de agenten informatie van een oplettende buurtbewoner dat er twee mannen in de auto hadden gezeten, en weg waren gelopen bij de auto vandaan. Kort hierna kwamen de 29-jarige vrouw en 31 en 34-jarige mannen bij de auto. Door een van de mannen en de vrouw werd beide aangegeven dat zij als bestuurder hadden opgetreden. Hierop werd hun medegedeeld dat ze waren aangehouden voor het verlaten plaats van een ongeval.

De 31-jarige man probeerde hierop met twee flesjes bier de agenten te slaan om zo zijn aanhouding te voorkomen. Door de agenten is de verdachte met onder andere gebruik van pepperspray onder controle gebracht en geboeid. Hierna zijn alle drie de verdachten overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek

Dit kan u ook interesseren:

Politie houdt twee verdachten aan na winkeldiefstal ‘die leek op overval’ in Groningen

Hennepkwekerij opgerold na meldingen van stankoverlast in Winschoten

Busje gekanteld op rotonde in Hoogezand

error: Deze content is beveiligd!