Image default
Groningen

20 nieuwe tips in ernstige zedenzaak Roden na SMS-bom

Roden –  Naar aanleiding van een sms-bom, die de politie afgelopen vrijdag verstuurde en daarnaast verbeterde beelden van de verdachte van de zedenzaak in Roden, zijn er twintig nieuwe tips binnengekomen bij de politie. 


De inhoud van de tips gaat over de fiets waarop de verdachte reed, daarnaast werden er ook tips gegeven over de kleding van de verdachte. Tot slot zijn er ook opnieuw namen genoemd. Of de gouden tip er tussen zit is op dit moment nog niet bekend. De politie heeft de tips in onderzoek.

Een jong meisje werd op maandag 15 juni slachtoffer van een ernstig zedenmisdrijf. Het slachtoffer liep rond 16.30 uur met een vriendinnetje in een smalle steeg, vlakbij de kruising Aukemastraat/Scharftlaan in Roden. De steeg leidt naar een speeltuintje waar beide meisjes net gespeeld hadden. Op dat moment werd zij door een onbekende man met een fiets aangesproken. Het meisje is vervolgens slachtoffer van een ernstig zedenmisdrijf geworden. Nadat de verdachte was vertrokken, hebben de meisjes direct alarm geslagen. De verdachte man is helaas niet meer aangetroffen.

Mocht u meer (of nieuwe) informatie over de verdachte hebben, dan kunt u via 0800-6070 contact opnemen met de politie. Wilt u uw verhaal liever anoniem doen, dan is dat mogelijk via M op 0800-7000.

Hieronder de beelden:

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Auto botst tegen boom bij Lauwerzijl

Veel rook bij brand in dagbesteding in Muntendam

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval op A7 bij Lettelbert

error: Deze content is beveiligd!