Image default
Groningen

19-jarige man gewond bij schietincident in Groningen

Groningen – Aan de Boeg in Groningen heeft zaterdagavond rond 22.00 uur een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is een 19-jarige man uit Groningen gewond geraakt.


Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet volop onderzoek naar het incident. Er is nog geen verdachte aangehouden.

De politie heeft onderzoek gedaan op meerdere locaties. Zo is er forensisch onderzoek opgestart op de plek van het schietincident aan de Boeg in Groningen. Er wordt daar ook een buurtonderzoek verricht. Daarnaast is er onderzoek verricht bij het politiebureau aan de Parkallee in Groningen. Het slachtoffer is daar na het incident met een auto naartoe gebracht. Mogelijke getuigen en betrokkenen zullen worden gehoord.

Tips en camerabeelden
Er is op dit moment nog geen verdachte aangehouden. Mogelijk dat iemand in de omgeving van de Boeg zaterdagavond iets heeft gezien. Heeft u tips of camerabeelden van dit incident? Dan vraagt de politie die informatie met de politie te delen. Dat kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Dit kan u ook interesseren:

Handrem vergeten; auto rolt sloot in

Mestbult in brand in Sappemeer

Kinderdagverblijf en omgeving ontruimd wegens ontploffingsgevaar door gaslek

error: Deze content is beveiligd!