Image default
Groningen

15.000 euro tipgeld voor gouden tip rondom mogelijk misdrijf

Groningen – Al meer dan twintig jaar wordt Ineke Fleurke vermist. De destijds 29-jarige vrouw woonde aan de Populierenlaan in Groningen en was verslaafd aan coke.


Zij had een Iraanse vriend. Deze man dealde, ook vanuit de woning van Ineke. Op woensdag 5 oktober 1994 hebben de ouders van Ineke haar voor het laatst gezien. Dat was in haar woning aan de Populierenlaan. Ineke leek te zijn mishandeld en was depressief.

Onderzoek

Ruim een week later, op vrijdag 14 oktober 1994, meldt een vriend bij de politie dat Ineke wordt vermist. Ongeveer een jaar later wordt aan de politie gemeld dat Ineke weer terecht is. Maar vijf jaar later, in november 2000 blijkt dat Ineke nog steeds vermist wordt. Overigens blijkt achteraf dat de melding dat Ineke weer terecht zou zijn, zeer bedenkelijk is geweest. Zo is nooit bekend geworden wie die melding heeft gedaan.

Ineke Fleurke

Ineke is ongeveer 1.70 meter lang en heeft schoenmaat 36,5. Op haar voorhoofd zit een klein litteken. Er zijn aanwijzingen dat Ineke Fleurke het slachtoffer van een misdrijf is geworden. Wat is er met Ineke gebeurd? Waar is zij?

Beloning

Er wordt een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de gouden tip. De politie verzoekt tipgevers zich te melden via 0900-8844 zaaknummer 01RR0204.

Dit kan u ook interesseren:

Auto vliegt in brand na botsing met boom; bestuurder overleden

Persoon vast in hekwerk in Groningen; gewond naar ziekenhuis

Landelijke finale 112-klasse brandweerwedstrijden gespeeld in Bedum

error: Deze content is beveiligd!