Image default
Friesland

Zwaargewonde na botsing tussen bestelbusje en trekker in Jubbega

Jubbega – Vrijdagavond omstreeks 18.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Gorredijksterweg. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.


Op de Gorredijksterweg, de N392, bleken een busje en een trekker frontaal met elkaar in botsing te zijn gekomen. Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team, kwamen met spoed ter plaatse. Bij het ongeval is de bestuurder van het bestelbusje bekneld geraakt. De brandweer heeft het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijdt, waarna het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team zich hebben ontfermd over het slachtoffer.

De weg werd tijdens het incident volledig gestremd voor het overige verkeer. Vanwege de ernst van het ongeval werden er ook schermen geplaatst door de brandweer. Na de botsing is het bestelbusje tegen een boom gebotst. Het busje raakte door de klap fors beschadigd. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie (VOA) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht. Als het onderzoek is afgerond, zal de weg weer vrij worden gegeven door de politie. Een berger heeft het beschadigde busje opgehaald en weggebracht.

Dit kan u ook interesseren:

Auto belandt op de kop na ongeval op A7 bij Drachten; snelweg dicht

Overleden persoon aangetroffen in water in Drachten

35-jarige man uit Harlingen overleden bij ernstig ongeval in Zurich

error: Deze content is beveiligd!