Image default
Friesland

Zoekactie naar vermiste Bart Goeree uit Ulrum levert niets op

Dokkumer Nieuwe Zijlen – Een grote zoekactie naar de vermiste Bart Goeree uit het Groningse Ulrum heeft zondagmiddag en avond niets opgeleverd. Een tiental agenten en diverse vrijwilligers begonnen zondag aan een zoektocht in de omgeving van het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen.


Ondersteund door een politiehelikopter werd er zowel vanuit de lucht als vanaf de grond gezocht. Al snel bleek dat er niets werd aangetroffen. Vanaf dat moment werd er door de agenten extra aandacht gevestigd op het water. Vanaf een brug in de Willem Loréweg werd uitvoerig het water bekeken.

Een gespecialiseerde eenheid van de politie is aan het einde van de middag ter plaatse gekomen om ook vanuit het water te zoeken. Volgens de politie heeft ook dit geen resultaat opgeleverd. Brandweer Kollum werd halverwege de middag opgeroepen om uit voorzorg ter plaatse te komen, mocht er toch een lichaam worden aangetroffen. Zo vertelde Robert-Jan Valkema, voorlichter van politie Noord Nederland.

De aanleiding van de zoektocht, was de vondst van de auto waarin de 55-jarige Bart Goeree in zorgwekkende toestand vertrok. Goeree wordt sinds zaterdagmiddag vermist.

Dit kan u ook interesseren:

Omstanders bevrijden kind dat vast zit met voet in spaken van fiets

Politie zoekt verdachten woningoverval Heerenveen

Auto en bedrijfsbus in botsing op Trekwei bij Oudwoude

error: Deze content is beveiligd!