Image default
Friesland

Vuurwapens, geld en drugs aangetroffen bij diverse invallen

Drachten – Op verschillende locaties in Drachten zijn dinsdagochtend diverse invallen gedaan in woningen en bedrijfspanden. De invallen zouden mogelijk te maken hebben met drugs.


Het grootschalige onderzoek is begonnen rond 08.00 uur, de acties zullen nog de gehele dag aanhouden. Op de Lijsterstraat in Drachten zijn twee auto’s en één motor in beslag genomen.

Op de Schwartzenberghlaan in Drachten is ook één bus in beslag genomen. Hier is de politie tot in de middag bezig geweest met het onderzoek. Volgens een omstander gingen er drie (mogelijke drugs-) honden naar binnen om de woning te doorzoeken. Of hier nog wat bij is aangetroffen is niet bekend.

Bedrijfspand

Ook op de Boeg in Drachten is ook een politieactie gaande. Hier staan meerdere politieagenten en -voertuigen en een hennepbus, waarvan het personeel het bedrijfspand leeghaalt. Ook zijn er agenten aanwezig op de Burgemeester Wuiteweg. Ook hier staat een hennepbus. Tot hoe laat de acties nog zullen lopen, is niet bekend.

Er is bekendgemaakt dat er op drie verschillende locaties dingen zijn gevonden. Onder meer 80.000 euro en drie vuurwapens, waaronder een machinepistool zijn in beslag genomen.

UPDATE; Klik hier

Dit kan u ook interesseren:

Meerdere snelwegen geblokkeerd in het Noorden; ook protest bij gemeentehuis

Auto belandt op de kop na ongeval op A7 bij Drachten; snelweg dicht

Overleden persoon aangetroffen in water in Drachten

error: Deze content is beveiligd!