Image default
Friesland

Vrouw slaat met auto over de kop bij Gorredijk en raakt gewond

Gorredijk – Op de Badweg bij Gorredijk is woensdagavond een auto op de kop in een sloot tot stilstand gekomen. Er zaten twee vrouwen in de auto, de bestuurster raakte alleen gewond bij het ongeval.


De brandweer van Gorredijk en Drachten werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Tijdens het aanrijden werd de brandweer van Drachten geannuleerd omdat de inzittenden inmiddels uit het voertuig waren.

Toen de brandweer van Gorredijk ter plaatse kwam, hoefden de brandweerlieden niet meer in actie te komen omdat de politie de beide vrouwen al uit de auto hadden gehaald. Voordat de vrouw met haar voertuig in de sloot belandde had ze eerst nog een verkeersbord omver gereden.

Het ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd op verwondingen, een vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen.  De politie heeft het ongeval afgehandeld en had de weg afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het beschadigde voertuig geborgen. Hoe het ongeval is ontstaan is nog onbekend.

Dit kan u ook interesseren:

KNRM rukt uit voor schip dat water maakt, maar blijkt enkel motorstoring te hebben

Jongetje vast op dak van school in Burgum

Brandblusinstallatie zet H&M Heerenveen onder water

error: Deze content is beveiligd!