Image default
Friesland

Vrouw op fiets geschept in Wolvega

Wolvega – Een fietsster is donderdag aan het einde van middag gewond geraakt toen deze op de kruising van de Bernardlaan met de Hoofdstraat West werd geschept door een automobilist.


De automobilist kwam vanuit de winkelstraat en heeft waarschijnlijk de fietsster over het hoofd gezien. Hierop was een botsing tussen de twee niet meer te voorkomen. De vrouw kwam met een flinke klap op de voorruit van de auto terecht en viel vervolgens op de grond. Hierbij heeft zij redelijk wat letsel opgelopen.

Een ambulance is vanuit Heerenveen ter plaatse gekomen om medische hulp te bieden. Na de nodige zorgen ter plaatse, is de vrouw met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Haar fiets is op een veilige plek gestald. Voor de flink beschadigde auto is een berger ter plaatse gekomen.

Blijf weg

Agenten ter plaatse waren niet blij met de grote hoeveelheid mensen die op het ongeval af kwamen. Tientallen mensen stopten om bij het ongeval te kijken. Volgens één van de agenten gebeurde dit op zo’n manier, dat zij enigszins werden gehinderd in de hulpverlening. De politie roept mensen dan ook op om, zeker bij zulke ongevallen, afstand te houden of gewoon door te rijden, in plaats van te gaan kijken.

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer onderzoekt vreemde lucht onder zes woningen

Motorrijder gewond bij ongeval op Centrale As bij De Falom

Brandweer rukt uit naar zorgwoning voor brand

error: Deze content is beveiligd!