Image default
Friesland

Vrachtwagen verliest steigermateriaal op de N31 bij Harlingen

Harlingen – Vrijdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N31 bij Harlingen. Omdat er mogelijk personen bekneld zouden zitten, werd ook de brandweer opgeroepen.


Ter plaatse bleek een vrachtwagen steigermateriaal te hebben verloren op de N31 bij Harlingen. Omdat de voorwerpen op de weg liggen, moet het verkeer rekening houden met vertraging tussen Harlingen en Midlum. Omdat meerdere voertuigen over het steigermateriaal heen zijn gereden, liepen deze ook schade op. De ter plaatse gekomen brandweer kon uiteindelijk onverrichte zake weer retour naar de kazerne.

Ook werd een ambulance ter plaatse gestuurd om de betrokkenen te controleren. Iedereen kwam met de schrik vrij. Er is één rijstrook afgesloten voor het overige verkeer. Het is nog niet duidelijk tot hoe laat de opruimwerkzaamheden zullen duren. De vrachtwagen heeft het viaduct geraakt, waarna het misging. Mogelijk is de kraan, welke gevestigd zat op de vrachtwagen, tegen het viaduct aangekomen. Deze is tijdens de klap afgebroken.

Dit kan u ook interesseren:

Gewonde bij brand in tussenwoning in Oudeschoot

Redacteur BB

Vrouw belandt met auto in sloot langs A7; snelweg afgesloten

Nieuwsuitkollum

Auto brandt uit op N358 bij Buitenpost

De Vries Media
error: Deze content is beveiligd!