Image default
Friesland

Verwarde vrouw probeert hond dood te slaan tegen lantaarnpaal in Harkema (video)

Harkema – Vrijdagavond omstreeks 23:00 uur werden diverse politie-eenheden ingezet voor een melding van een verwarde vrouw in Harkema.


Ter plaatse op het Tiesingaplein bleek een vrouw een hond tegen een lantaarnpaal aan te hebben geslagen. De politie kwam daarop ter plaatse en kon de vrouw verderop in de wijk onmiddellijk inrekenen. Gezien de toestand van de vrouw en haar privacy, doet de politie geen mededelingen over de leeftijd en woonplaats van de vrouw.

De hond zou volgens de politie niet zijn doodgeslagen, maar wel flinke klappen hebben gehad. De familie van de vrouw heeft de hond naar een spoedarts voor dieren gebracht.

Verwarde vrouw

De vrouw is in verwarde toestand overgebracht naar het politiebureau en is daar beoordeeld door het zorgkader en overgedragen aan dat zorgkader en familie. Volgens een familielid gaat het al langere tijd niet goed met de vrouw, ze zou daarbij al meerdere malen zijn doorgedraaid. De vrouw word door de familie ernstig geestelijk ziek genoemd waarvoor ze passende hulpverlening benodigd heeft.

Videobeelden

Het voorval werd vastgelegd door een omstander met een telefoon. Op de beelden is goed te zien dat de verwarde vrouw de hond tegen een lantaarnpaal aan slaat. Alle omstanders grijpen in de duur van het filmpje niet in.

De onderstaande beelden kunnen als zeer schokkend worden ervaren.

Klik hier voor de videobeelden: Schreeuwgekkie slaat eigen hond dood

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer rukt uit voor buitenbrand in Sneek

Ongeval zorgt voor file op A7 tussen Sneek en Joure

Ongeval tussen twee voertuigen in Drachten

error: Deze content is beveiligd!