Image default
Friesland

Vechtpartij na voetbalwedstrijd in kantine Harkema Opeinde (video)

HARKEMA – Na afloop van de finale tussen vv Rijperkerk en vv Kollum is er een vechtpartij uitgebroken tussen supporters in de voetbal kantine van Harkema Opeinde.


VV Kollum won zaterdagmiddag de wedstrijd met 0-3 en promoveerde door de overwinning naar de tweede klasse. Er doken zaterdagmiddag videobeelden op van de vechtpartij.

VV Kollum laat het volgende weten op de website:

“Ook moet ons van het hart dat we enorm teleurgesteld zijn over bepaalde spreekkoren tijdens de wedstrijd en over datgene wat zich na afloop van de finalewedstrijd Rijperkerk-Kollum afspeelde in de kantine van Harkema Opeinde. Wat ons betreft een reden om met behulp van getuigen goed te analyseren wat zich voor, tijdens en na de wedstrijd heeft afgespeeld, de betrokkenen van vv Kollum hiermee te confronteren en vervolgens maatregelen te nemen. Want het is om je kapot te schamen, het heeft helemaal niks met respect, fatsoen en een sportieve voetbalwedstrijd te maken. Als bestuur zullen we hier de tijd voor nemen, temeer nu de zomerperiode aanbreekt en zorgvuldigheid in dezen van groot belang is.”

De tegenstander, vv Rijperkerk laat het volgende weten:

“Er zijn na de wedstrijd vv Rijperkerk- vv Kollum vechtpartijen geweest bij de voetbalvereniging Harkema Opeinde waar de wedstrijd werd gespeeld. Berichten op Social Media insinueren ten onrechte dat vv Rijperkerk hier bij betrokken was. Wij willen benadrukken dat vv Rijperkerk hier op geen enkele wijze wat mee te maken heeft. Het was een sportieve wedstrijd. Wij distantiëren ons dan ook van deze gebeurtenissen na de wedstrijd. Bestuur vv Rijperkerk”

Bekijk hieronder de beelden van de vechtpartij:

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

error: Deze content is beveiligd!