Image default
Friesland

Update: gezochte man uit Leeuwarden aangehouden in Sint Nicolaasga

Leeuwarden – Vrijdagochtend was de politie in grote getale aanwezig in Leeuwarden om een gevaarlijke man te zoeken. Daarbij werd ook de hulp van een politiehelikopter ingeschakeld.


De persoon waar de politie naar opzoek was, gebruikte geweld en dreigde vermoedelijk met een vuurwapen. Vrijdagochtend kreeg de politie een melding van een incident in de relationele sfeer in een woning in Leeuwarden. De man is in een ‘bepaalde’ gemoedstoestand gevlucht en zou een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving vormen.

De verdachte droeg een blauw vest, spijkerbroek en had witte gympen aan. De politie zocht in Leeuwarden naar de ‘gevaarlijke’ man. De politie benadrukte dan als de man gezien werd, om zelf geen actie te ondernemen, maar 112 te bellen.

Aanhouding
Vrijdag aan het einde van de middag is in een woning in Sint Nicolaasga de man aangehouden waar naar werd gezocht werd. De verdachte, een 23-jarige man uit Joure, is voor verhoor naar Leeuwarden gebracht.

Zie ook het eerder geplaatste item https://noordernieuws.nl/friesland/politie-zoekt-naar-gevaarlijke-man-in-leeuwarden-helikopter-ingezet-54387/

Dit kan u ook interesseren:

Auto in botsing met pakketbezorger in Augustinusga

Auto flink beschadigd bij botsing in Boijl

Keukenbrand geblust door brandweer

error: Deze content is beveiligd!