Image default
Friesland

Update; Arrestatieteam doet inval in woning Drachten; vier aanhoudingen

Drachten- Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding van iemand die zou zijn bedreigd met een pistool.


Na onderzoek bleek dat het ging om twee mannen die in een woning aan de Melkkelder in Drachten verbleven. Omdat er een vuurwapen in het spel was, is het arrestatieteam opgeroepen, zo stelt de Friese politie.

De leden van het arrestatieteam hebben rond 03:45 uur de twee mannen aangehouden in de woning. Daarbij heeft één van de leden van het arrestatieteam een waarschuwingsschot gelost. Bij één van de twee verdachten werd een vuurwapen aangetroffen.

Beide mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex en worden verhoord. Waar de bedreiging precies heeft plaats gevonden is op dit moment nog onbekend. De politie doet onderzoek in de woning.

Update
Er zijn in totaal 4 verdachten aangehouden. Het gaat om een 34-jarige vrouw uit Drachten, een 49-jarige man uit Den Bosch en twee mannen van 19 en 29 jaar uit Den Haag. Een 26-jarige man uit Groningen en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats deden aangifte van bedreiging. In de woning werd naast een vuurwapen een hoeveelheid harddrugs aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren:

Vrouw botst met auto tegen boom in Hurdegaryp

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

error: Deze content is beveiligd!